Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen? Met een Persoonlijke Lening leent u eenmalig een bedrag. Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of verbouwing. Elke maand betaalt u een vast bedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wat is een persoonlijke lening?

Als u van zekerheid houdt dan is een Persoonlijke Lening een passende leenvorm voor u. Een Persoonlijke Lening vraagt u aan als u een lening wilt afsluiten voor een specifiek leendoel zoals de financiering van een auto, de verbouwing van uw huis of een recreatiewoning financieren. Het afsluiten van een Persoonlijke Lening kan als u tussen de 21 en 74 jaar oud bent en de lening dient voor uw 78e afgelost te zijn.

Alle kosten zijn bij een Persoonlijke Lening vooraf inzichtelijk, daarom wordt de lening vaak in één adem genoemd met verantwoord lenen.

De Persoonlijke Lening is een lening met een vast totaalbedrag (leenbedrag plus rente). Het totaalbedrag vermindert u door gedurende een vooraf afgesproken looptijd maandelijks een vast bedrag af te lossen. De lening wordt na akkoord van de bank direct in zijn geheel aan u overgemaakt.

Voor wie?

De Persoonlijke Lening is geschikt voor mensen:

  • die op zoek zijn naar zekerheid, in de vorm van een vaste looptijd en een vaste rente.
    vanaf 18 jaar.
  • die een vast leendoel hebben.

De Persoonlijke Lening is minder geschikt voor mensen die:

  • een terugkerende geldbehoefte hebben.

Verantwoord lenen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een verantwoorde lening afsluiten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van jouw persoonlijke situatie.

Leave a Reply

Back to top